Washingtonul poartă cheia viitorului NBA. Se va naște un nou superteam?

Washingtonul poartă cheia viitorului NBA. Se va naște un nou superteam?

Vulturile înconjoară capitala Statelor Unite ale Americii. Și fiecare dintre ei ar dori să prindă cea mai mare mușcătură.

Vrăjitorii au intrat în sezonul NBA mult sub ambițiile lor, ceea ce le-a fost greu să intre în playoff-uri – mai ales atunci când omul lor cheie, John Wall, ratează restul anului și suferă o operație cu călcâiul cu probleme.

Ideea că baschetul de la Washington va încerca să cadă cât mai profund în câțiva ani este absolut posibilă. Deși ultima recuperare sub forma a trei victorii în patru meciuri a întârziat până acum.

În plus, Vrăjitorii vor reprezenta NBA în duelul de la Londra cu New York Knicks pe 17 ianuarie și probabil nu se vor schimba până atunci.

Dar atunci…

Până acum, Beal nu ar trebui să împacheteze valizele.Dar hai să le ținem undeva la îndemână.

Trei care doresc să imite în trei

Vineri seară Bradley Beal s-a găsit într-o companie selectă. La o vizită la Washington la Miami, a schimbat un tricou cu Dwyan Wad. Privilegiile de a-și lua rămas bun de la campionul NBA de trei ori au în principal colegii și foștii săi coechipieri. Dar l-a obținut cel mai mare talent din toată liga.

Și Beal este unul dintre ei.

La vârsta de douăzeci și cinci de ani intră în cel mai bun sezon, acumulând 23,9 puncte, 5 recuperări în cel de-al șaptelea sezon al său. și 4,8 asistențe pe meci.

Nu este greu să-l vezi pe succesorul lui Wade. „Când am primit tricoul, a fost greu să rămân cu simțurile mele.Încerc să nu fiu fan, dar sunt fanul lui, un mare fan. În parte, vreau să joc modul în care joacă. Presupun că nu am mai spus asta până acum, dar el este o mare legendă pentru mine ”, a spus admirabil Beal. Amândoi poartă tricouri numărul trei. Și acum șapte ani, când Beal era unul dintre cele mai căutate produse de proiectare, el s-a descris ca fiind noul Wade. Beal este un tripler mult mai bun decât Wade. În liga trăgătorilor iese în evidență de două ori. Camionetul de la Washington are acum 957 de troichi în 446 de jocuri, iar Wade, cu unsprezece ani mai vechi cu 1011 meciuri de pașapoarte, a ajuns la 500 duminică.de la distanță.

Încă un lucru pe care îl apreciază Beal despre Wade. Este credincios la Miami Heat (sezonul Chicago și semestrul Cleveland timp de șase luni).

„El a însemnat atât de mult pentru orașul său și clubul său. Aș dori să las și o legătură de genul ăsta ”, a gândit Beal.

Și asta nu trebuie să facă. est-est-sud-vest-vest? ” class = “tit”> Nord, Est, Sud sau Vest?

Etapa Wizards din Washington poate fi închisă rapid. ar putea fi partenerul potrivit pentru LeBron James la LA Lakers.În timp ce aceste idei au împiedicat speculațiile că celebrul club californian economisește „gloanțe” pentru a-l obține pe Anthony Davis, Beal a rămas probabil pe poziția ridicată. Alături de el, l-ar lua și pe Dwight Howard. Pelicanii au nevoie de Davis pentru a semna un nou contract în această vară. Și chiar 240 de milioane de dolari timp de cinci ani s-ar putea să nu fie suficiente atunci când lipsesc succesele. Dar prețul era prea mare. Tinerii Pascal Siakam și O. G. Anunoba cu Raptors și două selecții în primul tur, Raptors nu vor să renunțe încă.Dar dorința de un alt tip extraordinar pentru Kawhi Leonard nu pleacă doar.

Cu informațiile pe care Rod Rodd le-a adus de la Detroit News, cel puțin vrăjitorii ar dori să-l primească pe Beala câteva zile.

Houston vine și după cumpărături. Având în vedere sănătatea (slabă) a lui Chris Paul și Eric Gordon, o altă stea ofensatoare alături de James Harden ar veni la îndemână. Golden State ar fi nervos într-un astfel de caz.

Apetitul Philadelphiei a fost parțial saturat de apariția lui Jimmy Butler, dar un trăgător ca Beal i-ar potrivi mai bine pe Ben Simmons și Joel Embiid. Dar cei de la Sixers sunt siguri doar pentru vară.

Este mai puțin probabil să fii schimbat cu un rival din Boston, dar ar fi picant: Louis – la fel ca Jayson Tatum, celtics în vârstă de douăzeci de ani.Se cunosc foarte bine, au participat la același liceu și Tatum a privit spre Beale.

Perspectiva lui Beale este largă. Și nu este chiar atât de rău să fii un articol de dorit.