Betano

Betano

Betano este una dintre putinele rezervari noi care sa fie interesate de jucatorii existenti, iar lista lor de promotii aflate in prezent include o schema de returnare a incarcarilor si o oferta de stimulare a acca care poate imbunatati profiturile cu mai multe pariuri cu pana la 10%.
Piete / cote sportive

Cu un accent ronopean in ceea ce priveste piata tinta, acesta este un set destul de previzibil de optiuni sportive. De asemenea, nu este cel mai larg, dar contine toate evenimentele populare, astfel incat pariorii obisnuiti ar trebui sa poata gasi cu siguranta ceva de interes in aceasta lista.

Fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheata, volei, fotbal american, baseball, box, cricket, darts, baschet, handbal, MMA, liga de rugby, rugby union, snooker, tenis sporturi de iarna.

Nu exista oferte speciale, precum divertisment din octombrie 2016, dar exista o mica lista de eSports.

Cotele par competitive in intreaga lume, iar Betano este deosebit de puternic in fotbal, unde exista sute de piete care pot fi gasite in orice zi.

In mod util, Betano listeaza metodele lor de finantare in intregime catre partea de jos a paginii de pornire si, dupa aceea, publica o linie de asistenta dedicata pentru oricine are intrebari pe aceasta tema.

Operatorul accepta toate cardurile majore de debit si credit, impreuna cu transferurile bancare, iar furnizorii de eWallet acceptate sunt Skrill, Neteller, Sofort si PaySafeCard.