Betstars

Betstars

Doar in cazul in care va tot intrebati daca exista o oferta de inscriere Betstars, va putem spune, ca Betstars, ca aceasta este cu siguranta. Pune-ti pariul de 10 GBP pe orice sport disponibil, inclusiv fotbal si curse de cai. Betstars va va oferi pariuri gratuite de 20 de lire sterline pe cartea de sport la finalizarea pariului dvs. de 10 GBP.

Miza minima pentru ca jucatorii noi sa se califice la pariul gratuit de 20 de lire sterline de la Betstars este de 10 GBP. Trebuie sa plasati primul pariu la un eveniment sau meci la cote 2.0 / evens sau mai bune. Nu uitati ca pariurile dvs. gratuite expira dupa sapte zile. Ofera Betstars un pariu gratuit pentru toate metodele de depunere? Din pacate nu, acest bonus nu este disponibil pentru cei care au depus la Skrill sau Neteller.

Oferind 27 de sporturi diferite, nu puteti da gres cu Betstars in gama lor. Sigur, unele case de pariuri online, cum ar fi William Hill, mai ofera cateva, dar Betstars acopera toate elementele esentiale: fotbal, curse de cai, tenis, box, liga si uniune de rugby, sporturi cu motor si o face in profunzime cu atat de multe moduri diferite de pariati in fiecare sport. De asemenea, acestea acopera mai multe sporturi minoritare, cum ar fi fotbal american, baseball, tenis de masa si volei.