Profita de promotiile de la Maxbet!

Profita de promotiile de la Maxbet!

Un brand foarte cunoscut in Romania datorita cazinourilor sale stradale, Maxbet opereaza si in mediul online, fiind unul dintre putinii bookmakeri care oferind clientilor sai un bonus de 50 de lei fara depunere. Oferta sportiva este, de asemenea, generoasa, la Maxbet puteti paria din peste 30 de sporturi, cu 100+ optiuni de pariere la fiecare meci, daca vorbim despre fotbal.

Maxbet ofera pariorilor sai posibilitatea de a-si plasa pariurile atat de pe desktop, cat si utilizand dispozitive mobile. Site-ul mobil este foarte bine optimizat pentru a va oferi o experienta eficienta chiar si atunci cand va aflati in miscare. Cu toate ca deocamdata Maxbet nu ofera si transmisii in direct, operatorul promite ca acest aspect va remediat curand.

Promotii Maxbet

Poate ca cea mai atractiva promotie de la Maxbet este 50 de lei Bonus fara depunere, care este acordat clientilor noi care finalizeaza atat procesul de inregistrare, cat si cel de verificare a contului. Acest bonus gratuit trebuie utilizat cel mult 7 zile de la data creditarii acestuia.

Un alt bonus interesant este cel pe acumulatori. Bonusul pe acumulator este oferit clientilor Maxbet care joaca pariurile multiple ce contin minim trei selectii, cu cote de minim 1.25 fiecare. Acesta promotie va poate dubla castigurile pentru evenimentele din fotbal si si va poate mari castigurile cu 50% pentru pronosticurile din baschet, tenis, sau diferitele sporturi din America. Spre exemplu, un bilet de pariuri care contine 20 de selectii iti va mari castigul cu 100%!

Exista un bonul de bun venit si la Maxbet Casino, chiar unul dintre cele mai atractive de pe piata. Maxbey va tripleaza depozitului initial pana in limita sumei de 1.800 de lei. Spre exemplu, daca faceti un depozit initial de 300 de lei, veti avea in contul dumneavoastra Maxbet 900 de lei bonus. Iar conditiile de rulaj sunt extrem de lejere. Acest bonus, plus depozitul initial vor trebui rulate impreuna de 15+ ori.

Departamentul de client service Maxbet

Serviciul de relatii cu clientii Maxbet este foarte eficient si prompt, iar avantajul este ca puteti utiliza limba romana. Pentru orice fel de probleme puteti lua legatura cu cu cei de la Maxbet cu ajutorul telefonului la numerele: 0219238 sau 0217954546. De asemenea, Suportul tehnic Maxbet poate fi contactat si prin E-mail la adresa support@maxbet.ro, in care va trebui sa precizati problema cu care v-ati confruntat. Sugestia noastra este sa alegeti telefonul, o modalitate mult mai rapida de comunicare decat E-mailul, care necesita de la cateva ore si uneorin zile pentru un raspuns. Asteptam cat de curand si suportul prin live chat, deocamdata nefunctional.

Mult succes cu Maxbet!

Etichete: