Unde in alta parte decat la Betwinner puteti apela cand pariati si castigati

Unde in alta parte decat la Betwinner puteti apela cand pariati si castigati

Aceasta casa de pariuri si cazinou virtual, desi relativ noua, ofera o oferta impresionanta, promotii saptamanale si un program de loialitate care rivalizeaza cu usurinta cu cele ale concurentilor sai. Cu toate acestea, mai ales in ceea ce priveste sectiunea de pariuri, am dori sa afirmam ca oferta acestei platforme este intr-adevar una dintre cele mai bune pe care le-am vazut vreodata!

Daca doriti sa castigati pariurile, site-ul web BETWINNER, care a fost lansat in aceasta forma la inceputul anului 2018, este cel potrivit. BETWINNER va va oferi mase de pariuri sportive intr-un design profesional. Deosebit de impresionante sunt numeroasele optiuni de plata diferite si servicii extinse pentru clienti. Puteti gasi toate detaliile aici in raportul nostru de experienta BETWINNER.

Mai intai, faceti clic pe butonul galben „Inregistrati-va”. Ronegistrarea este posibila si prin e-mail. Puteti chiar deschide un cont BETWINNER prin intermediul retelelor sociale, Facebook si Twitter. Am ales optiunea 4, ronegistrarea cu „1-Click” pentru ca este afisata direct si promite viteza. Pur si simplu selectati Romania si Naira si introduceti un cod voucher daca este disponibil. Bifati caseta pentru a accepta termenii si conditiile si co. Apoi faceti clic din nou pe „Ronegistrati-va”. Un singur clic este tot ce este necesar pentru un nume de utilizator si o parola generate automat. Trebuie sa le salvati pe amandoua. In caz contrar, nu veti avea acces la noul dvs. cont.

Atentie: retrospectiv, as prefera o ronegistrare „prin e-mail” (optiunea 2): Prin conectarea contului la adresa de e-mail (sau chiar prin telefon), aveti mai multa siguranta si nu va puteti pierde datele de acces. Intrucat va trebui sa introduceti datele mai devreme sau mai tarziu oricum in timpul procesului de verificare, procesul de ronegistrare personalizata ar putea fi mai bun. Dar, desigur, puteti introduce datele dvs. ulterior prin meniul utilizatorului.

Din pacate, BETWINNER ii lipseste un adevarat VIP sau un program de loialitate, chiar daca jucatorii de elita sunt selectati manual pentru bunuri suplimentare. Cu toate acestea, merita sa aruncati o privire asupra setarilor contului dvs. pentru a vedea functia de rambursare. Apoi, puteti colecta puncte bonus fie pentru pariuri plasate, fie in soldul contului, pe care le puteti converti apoi din bani bonus in bani reali in anumite conditii.

Sunt foarte impresionat de acest lucru si as putea petrece ore intregi singur incercand sa gasesc cel mai bizar pariu de la BETWINNER. Gama de pariuri oferita de BETWINNER este atat de larga si profunda incat este aproape prea rau sa deschizi un cont aici doar pentru sfaturile rapide din Bundesliga.