Sportingbet

Sportingbet

Diferitele promotii care sunt disponibile pentru clienti includ bonusuri de depunere, oferte speciale de bani inapoi, sporuri de pret, pariuri gratuite potrivite si bonusuri la ofertele castigatoare si in joc.

Sportingbet ofera o oportunitate de a castiga un bonus de 25% pe toate acumulatoarele castigatoare, cu cinci sau mai multe selectii. (Se aplica reguli si restrictii specifice) cu oferta de bun venit de 10 GBP este disponibila pentru clientii nostri de telefonie mobila si internet care locuiesc in Marea Britanie. (Se aplica reguli si restrictii specifice)

Sportingbet ofera o optiune Cash Out pentru a permite clientilor sa-si faca un randament pe pariul lor inainte de piata pentru inchiderea selectiei. Facand acest lucru, permite unui client sa primeasca un profit daca selectia sa merge bine si sa reduca la minimum orice posibila pierdere in cazul in care pariul este putin probabil sa obtina un castig. Aceasta optiune este disponibila doar pentru anumite tipuri de piata si doar pentru pariurile plasate pe desktop.

T&C – Tenis Acca Insurance – Pentru acest bonus, un client trebuie sa plaseze un acumulator de tenis de 5 ori mai mult. Daca o singura selectie este un pierdut, Sportingbet va rambursa clientului pachetul lor sub forma unui pariu gratuit, care este de pana la 25 de euro. Aceasta este doar pentru selectii de tenis. Pariurile pot fi plasate in joc sau in pre-meci. (Se aplica reguli si restrictii specifice)

Clientii sunt acum rasplatiti pentru utilizarea aplicatiei mobile pentru plasarea pariurilor. In fiecare luna, clientul care plaseaza cele mai castigatoare pariuri va primi un pariu gratuit de 500 €. Pariurile pot fi plasate prin aplicatia mobila, site-ul tabletei sau site-ul mobil. (Se aplica reguli si restrictii specifice)