Fa-ti cont la Betfair si profita la maxim de bonusul de bun venit!

Fa-ti cont la Betfair si profita la maxim de bonusul de bun venit!

Cu siguranta ca foarte multi pariori au auzit despre Betfair, în special ca operator de schimb de pariuri, dar Betfair este si un bookmaker clasic, cu oferte solide, cote excelente și un bonus de bun venit excelent. Organizația care conduce site-ul web Betfair este The Sporting Exchange Ltd (abreviat TSE Ltd.), companie cu standardele ridicate, recunoscuta pentru siguranta și corectitudine.

Înființată pentru prima dată în 2000, Betfair a urcat rapid pe scara industriei de profir si a devenit numarul numărul 1 mondial in ceea ce priveste schimburile de pariuri (betting exchange). Se spune ca Betfair este cea mai influentă casă de pariuri de pe piața britanică, insa Betfair este o destinație globală pentru jocurile de noroc, oferind o varietate de alte produse, cum ar fi poker online, arcade, cazino și bingo, in plus fata de oferta de pariuri sportive.

Site-ul Betfair s-a pozitionat in mintea jucatorilor dupa sloganul “Betfair – My number 1 for sports bets”, ceea ce intr-o traducere aproximativa inseamna „Betfair – numărul meu 1 pentru pariuri sportive”. Si, intr-adevar, designul site-ului Betfair și securitatea este de cel mai înalt standard. De asemenea, Betfair oferă cote pe care majoritatea celorlalte agentii de pariuri online nu le pot pune pe piata, o mare varietate de sporturi și un serviciu de streaming live de cea mai buna calitate. Posibilitatea de a urmari in direct meciurile la Betfair va da o altă dimensiune pariurilor dumneavoastra, deoarece veți urmări partidele si veti putea plasa pariuri live, de pe desktiop sau de pe mobil, oricand si de oriune doriti.

La Betfair totul este foarte profesional numeroasele puncte forte identificate de noi stand marturie.

Bonusul de bun venit de la Betfair

Oferta de înscriere la Betfair consta intr-un bonus de bun venit până in limita sumei de 100 de lire sterline în pariuri suplimentare. Pentru a beneficia de bonusul de bun venit Betfair va trebui să plasați cinci pariuri sportive de 10 lire pe cote de 1,50 sau mai mult, iar apoi veți primi un bonus de pariuri în valoare de 20 de lire sterline. Puteți repeta acest proces de cinci ori pentru a obține suma bonus totală de 100 de lire, oferta valabila 30 de zile de la inscriere. Aceasta oferta Betfair se aplică doar clienți noi, cu varsta de 18+ si este supusa anumitor termene si condiții. Cu toate ca 100 de lire reprezinta un stimulent suficient pentru a va crea un cont Betfair și a face o depunere, poate pariorii incepatori vor fi nemultumiti ca va trebui să aloce o suma consistenta de bani pentru a profita la maximum de aceast bonus. Dar cei experimentati cu siguranta ca il vor aprecia si vor profita la maxim de acesta. Mult succes cu Betfair!

Etichete: