Pariaza la Betstars, un brand PokerStars!

Pariaza la Betstars, un brand PokerStars!

BetStars este o agentie de pariuri online relativ noua, aparand pe piata în anul 2015. Dar cu toate ca BetStars ar putea fi un nume nou pentru mulți pariori, compania din spatele său, cu siguranță, nu este. În realitate, este brandul este marcat „BetStars by PokerStars”, ceea ce ne ofera o omagine de ansamblu mult mai reala, daca avem in vedere colosul din spatele acestei noi platforme. BetStars este deținut și operat de The Stars Group, cunoscut anterior ca Amaya Inc.

Aceasta este una dintre cele mai mari companii de jocuri și pariuri sportive online din lume. După ce și-a făcut un nume în lumea pokerului online prin mărci precum PokerStars și Full Tilt, The Stars Group și-a diversificat oferta cu pariurile sportive. Lansat în 2015, BetStars a fost prima sa aventură pe această nișă și, de atunci, a adăugat în portofoliul branduri precum BetEasy (marca australiana) și Sky Bet. Cu un palmares dovedit, BetStars aduce multe suprize pariorilor, la care ne vor referi in continuare.

De ce sa alegi sa pariezi la BetStars:

✔ brand de încredere prin PokerStars

✔ modalitatea de pariere este rapidă și ușoară

✔ cote de exceptie

✔ schema de loialitate bună

La capitolul „contra”, trebuie sa aveti in vedere ca chat live nu este disponibil pentru toți clienții, nu este o platforma care sa gazduiasca foarte multe transmisii live si inca n-au bagat in oferta cursele de ogari.

Insa acestea nu sunt impedimente reale pentru a intra in universul Betstars. Deoarece aveti cu siguranta de unde alege. BetStars oferă pasionaților de pariuri sportive peste 25 de sporturi, printre care: fotbal, tenis, fotbal american, ski alpin, fotbal australian, baseball, badminton, baschet, biathlon, box / UFC, cricket, ciclism, darts, E-sports, golf, handbal, curse de cai, hochei pe gheata, sporturi cu motor, Pesäpallo Pesapallo, rugby, Schi, snooker, volei.

Fotbalul la Betstars

Orice agentie de pariuri online care dorește să capteze atentia publiculului trebuie să ofere o experiență de pariuri pe fotbal de primă clasă. Iar BetStars nu face exceptie. Doar in Anglia jucatorii au in oferta de pariuri nu mai putin de 12 ligi și 2 competiții de cupă. Pentru Germania există 7 ligi și cate 4 pentru Italia, Spania, Franța și Scoția. Oferta este larga, cuprinzand 65 de țări, începând cu Algeria, Argentina și Armenia si terminand cu Venezuela, Vietnam și Țara Galilor. In total, peste 130 de ligi și cupe interne. In plus, toate ligile de vârf au o profunzime excepțională a ofertei, printre care toate tipurile de pariuri clasice pe care le aștepti de la o casă de pariuri de top: câștigătorul meciului, pariuri pe goluri (primul, ultimul, oricând, doi sau mai mulți marcatori), sansa dubla, pauza/ final, peste/ sub un anumit numar de goluri si multe altele. Nu mai sta pe ganduri: fati cont si intra in univerusl Betstars, un brand PokerStars!

Etichete: