La fiecare post de mai multă competiție, Sparta este formată dintr-un cadru. Cine nu contează?

La fiecare post de mai multă competiție, Sparta este formată dintr-un cadru. Cine nu contează?

Se plimbă din cabină cu alții, se antrenează în aceeași zonă, dar cumva „împins departe”. Spartanii care au fost sfătuiți să găsească o nouă logodnă. Bănuiesc că știu că, dacă nu se întâmplă nimic extraordinar, nu vor fi în cadru pentru primăvară. Atacatorul de cadre mai larg a fost regulat până la sfârșitul lunii octombrie, jucând doar 65 de minute din noiembrie.În prezent are oferte din străinătate, să vedem dacă putem fi de acord ”, a spus managerul sportiv Tomáš Rosický săptămâna trecută.

Opritorul turc Semih Kaya a fost de zece ori într-o formație obișnuită, după ce două înfrângeri în Pilsen și Olomouc nu a lovit. Potrivit presei turce, pare să se întoarcă în patrie.Fie la Galatasaray, unde a venit la Letna în vara lui 2017, fie la unul dintre cluburile provinciale.

În poziția apărătorilor mijlocii, clubul l-a adus recent pe David Lischka de la Jablonec. Radakovici, Szczecin și Costa.

Potrivit cotidianului Sport, fundașul stânga sau mijlocașul român s-ar putea îndrepta spre Jablonec, în timp ce antrenorul local Petr Rada are o experiență pozitivă cu el din activitatea sa de anul trecut la Sparta.

Domnule cu Vukadin Vukadinovic, când au lucrat împreună la Zlin.Și este posibil ca acesta să reia cooperarea în Banik.

Gone este mijlocașul sârb Mihailo Ristič, care a terminat de găzduit de la Krasnodar. Întrebarea este: ce se va întâmpla cu Nico Stancia? Mijlocașul român a vrut să meargă în Egipt, dar Sparta a refuzat oferta, deoarece plata despărțirii a fost scăzută. În urmă cu un an, ea i-a oferit lui Stancia o sută de milioane de coroane.

„Înainte de sfârșitul toamnei, ni s-a spus agenții săi că vor veni foarte multe. Nico continuă să ne anunțe că ar dori să o accepte și am dori să-l întâlnim, dar ambele părți trebuie să fie satisfăcute în această afacere, ceea ce nu s-a întâmplat.Prin urmare, în mod normal, s-a alăturat la noi în pregătire și dacă nimic nu se schimbă, va continua în tricoul Spartei ”, a spus Rosický. Luni, pentru prima dată, cu echipa a antrenat opritorul Lischka și fundașul stâng Matej Hanousek. S-au recuperat concediul medical de lungă durată Ondřej Zahustel și Václav Kadlec. Sparta ar fi utilă dacă Kadlec ar intra în forma pe care o avea în primăvara anului 2015.În timpul găzduirii sale de la Frankfurt, a marcat nouă goluri în treisprezece meciuri.

Și dacă căpitanul Bořek Dočkal a intrat încă…„Este un nume interesant, nu vom minti. Cu toate acestea, nu negociem cu clubul său “, a remarcat Rosický. Dočkal are un contract în Henan, China, unde se schimbă conducerea. Și se pune problema când și cum vor acționa noii șefi.

Se poate vedea deja la prima vedere că Sparta va avea o listă mai bună decât a avut-o toamna.În apărare, are doi jucători în fiecare din cele patru poziții.

Cinci jucători luptă pentru spațiu, dar vârsta lor medie este de douăzeci de ani, inclusiv șase ani mai în vârstă de Kadlec.