De ce sa alegeti eFortuna – FortunaBet?

De ce sa alegeti eFortuna – FortunaBet?

In aceasta recenzie ne-am propus sa va informam care este experienta folosirii platformei eFortuna – Fortuna din punctul de vedere al interfaței cu utilizatorul și al esteticii, cum sunt ofertele eFortuna – FortunaBet raportate la concurenta, cotele eFortuna – FortunaBet, de asemenea sa trecem in revista pariurile și transmisiunile live de la eFortuna – FortunaBet, cum se fac depunerile si retrageri la eFortuna – FortunaBet, precum si cateva cuvinte despre suportul acordat de departamentul de relatii cu clientii.

Platforma eFortuna – FortunaBet – interfața cu utilizatorul și estetica

In opinia noastra, eFortuna – FortunaBet dispune de o interfața accesibilă, intuitivă , foarte ușor de utilizat. Aspectul paginii principale eFortuna – FortunaBet este unul profesional, ușor de reținut datorita combinațiilor coloristice de galben, negru și gri. Referindu-ne putin si la denumirea brandului, trebuie sa stiti ca Fortuna este zeița norocului, cea care ii calauzeste pe oamenii curajosi, conform mitologiei romane.

Oferta eFortuna – FortunaBet

eFortuna – FortunaBet va propune o multitudine de sporturi, dar și alte genuri de evenimente, începând cu cele mai populare precum fotbal, hochei pe gheață tenis, handbal, baschet, până la cele mai putin cunoscute in Romania precum atletism, bandy sau fotbal australian. De asemenea, profunzimea ofertei la eFortuna – FortunaBet este una de exceptie, avand posibilitatea sa alegeti intre diverse pariurile speciale, unde pueti găsi cam orice Unibet pariuri va interesează. In partea dreapta va este indicat numărul de selecții, pe care le puteti pune la un anumit eveniment. Referitor la alte evenimente, cinefilii pot paria an de an la Gala Premiilor Oscar. Uitandu-ne pe versiunile anterioare, am găsit ca toate filmele și categoriile au primit cote ușor peste media pieței.

Cum sunt cotele la eFortuna – FortunaBet?

Analizand cotele eFortuna – FortunaBet , le-am gasit a fi competitive, cu un mic plus pentru cotele oferite pentru hadicapul asiatic. De asemenea, atat handicap asiatic (în toate variantele), cât handicapul european (de cele mai multe ori cu 3 variante) pot fi regăsite cam la orice eveniment major.

Pariurile și transmisiunile live la eFortuna – FortunaBet

Opțiunile de pariuri live sunt multiple, prezentarea este de asemenea de exceptie, punctul minus fiind reprezentat de faptul ca eFortuna – FortunaBet nu are si streaming video. Insa acest aspect este oarecum compensat de opțiunea Early Cashout, cea cu ajutorul careia veti avea posibilitatea de a va răscumpăra sau a închide pariurile. In plus, optiunea e acceptată atat pentru pariuri pre-meci, cat si pentru cele live, putand fi utilizată la toate formele de pariuri: single, combinate, sistem sau multiple.

Retragerile la eFortuna – FortunaBet

Un aspect demn de luat in seamna este ca va veti putea retrage banutii pe care îi ai în contul de pariuri atat in mediul online, printr-o multitudine de variante, cat si offline, la agentiile eFortuna – FortunaBet stradale.

Ca si suport, cel mai bine este sa apelati numarul de telefon 031.437.85.80 (program: luni – duminică, intre orele 08.00 – 22.00), pentru a lua legatura instant cu un operator de la departamentul de relatii cu clientii. O metoda alternativa este folosirea email-ului: contact@efortuna.ro. Mult succes cu eFortuna – FortunaBet!