Unibet

Unibet

La Unibet Sport – Obtineti un pariu fara riscuri. Daca primul dvs. pariu pierde, veti primi o rambursare de 100% pana la 25 de lire sterline. Acesta are un rol de 3x in manualul de sport cu cote minime de 1,4.

La Unibet Cazinou – Primeste un Unibet bonus de 100% meci pana la 100 GBP. Aceasta are o descoperire de 25x in cazinou si o abordare de 35x in cazinoul live.

La Unibet Poker – Obtineti pana la 200 de lire sterline si un bilet freeroll de 500 de lire sterline.

Cel mai mare lucru pe care l-am observat aici este dimensiunea ofertelor – sunt relativ mici in comparatie cu site-ul dvs. de jocuri de noroc de zi cu zi. Dar jocurile sunt rezonabile si exista oferte suplimentare pe care le puteti solicita dupa ce ati terminat cu acestea.

Special din afara – Obtineti recompense speciale atunci cand incasati un castigator de 6.00 in cursa de curse. Daca calul castiga, vei primi un pariu gratuit de 10 GBP. Promovari sportive americane – Acestea sunt ofertele lor curente pentru meciurile NFL, NBA si NHL.

Unibet Profit Boost – Primeste un spor de profit de 25% pe NFL de patru ori. Adaugati o lista de patru ori (sau mai mare) in formularul dvs. si veti putea alege Profit Boost inainte de a paria. Obtineti doar una pe saptamana, iar sansele trebuie sa fie de 1,20 sau mai mari. Miza maxima este limitata la 20 de lire sterline, iar cel mai mare castig de bani este de 1.000 de lire sterline pe saptamana.

Unibet NBA Free Bet Club – Puneti in total 50 de lire sterline la pariuri live cu o cota de 1,4 sau mai mare si veti primi un pariu de 10 GBP. Puteti sa le ridicati la aceasta oferta in fiecare saptamana.

Rambursare ore suplimentare

Unibet NHL – Plasati un pariu inainte de meci de cel putin 5 GBP pe cote de 1,4 sau mai mari. Daca Unibet pariul dvs. pierde in ore suplimentare, veti primi o rambursare de pana la o lira.