Oferta de pariuri sportive Sportingbet

Oferta de pariuri sportive Sportingbet

Sportingbet are cu adevarat o ofertă de pariuri sportive impresionantă. La Sportingbet va puteti plasa pariurile pe evenimente sportive din peste 30 de sporturi – fotbal, tenis, baschet, atletism , golf, ciclism și multe altele, dar și pe evenimente non-sportive, iar cotele sunt foarte competitive, in top 5 dupa parerea noastra.

In plus, la Sportingbet veti avea la dispozitie functia de combinare pariu, prin care veti putea selecta pariuri diferite de la aceeasi partida pe un singur bilet de pariere.

Pariurile live și transmisiunile în direct la Sportingbet

Cu siguranta ca un punct forte al bookmakerului Sportingbet este funcția Sportingbet Live, care va ofera sansa sa pariati pe evenimente din peste 10 sporturi. Partea tehnică este excelenta, ceea ce înseamnă că la Sportingbet nu prea veti vedea cote blocate si, in plus, va puteti retrage castigul imediat.

In plus, daca aveti balanta contului dumneavoastra Sportingbet pozitiva, va puteti bucura oricand de serviciul avansat de live streaming de la Unibet, prin care puteti urmări gratis, în direct cele mai importante evenimente sportive.

Bonusul de bun venit la Sportingbet

La Sportingbet aveti oportunitatea ca la prima dumneavoastra depunere efectuată într-un termen de 7 zile de la înregistrare sa castigati un bonus de bun venit de 100%, pana in limita sumei de 200 de lei. Binenteles ca acest bonus are si anumite termene si conditii, cele mai importante fiind condiția pariere de 10 ori a sumei totale primita bonus la cote de minim 1.7, într-un termen de timp de 7 zile.

Alte bonusuri si promotii la Sportingbet

Pentru clientii fideli, Sportingbet oferă, de asemenea, un freebet zilnic de până la 200 lei pentru jucatorii care plasează pariuri multiple. O alta promotie consta in premii in valoare de 3000 de lei oferite săptămânal dacă intuiti rezultatele a 8 dintre cele 12 partide propuse de Sportingbet. Limita este de participare, in sensul ca aveti voie să faceti un astfel de pronostic doar o singura dată pe zi, participarea fiind gratuita.

Alte motive pentru care sa va deschizdeti cont la Sportingbet

Toata lumea stie ca Sportingbet este un brand de top, care scoreaza excelent atat la pariurile pre-meci, la cotele de pariere, la optiunile de pariere, dar si la pariurile live, unde oferta este foarte bogata, deoarece la Sportingbet vom gasi extrem de multe evenimente sportive listate, pe care altii bookmakeri nu le au in oferta, pe care le puteti vedea live prin intermediul platformei de live streaming. Aplicatia de pe mobil este simpla si foarte usor de utilizat, functionand ireprosabil. Mult succes cu Sportingbet!

Etichete: