22bet

22bet

In ciuda noutatii sale, 22BET este o companie de renume, deoarece este responsabila pentru mai multi alti furnizori, cum ar fi 1xbet. Astfel, este clar ca fondul companiei nu este doar renumit, dar exista si o expertiza considerabila in planul de management.

Oferta de pariuri sportive este foarte atractiva, deoarece exista peste 30 de discipline sportive diferite gata, fotbalul King ocupand cea mai mare pondere. Exista aproximativ 200 de piete de pariuri diferite in intalniri din clasele superioare. In testul nostru 22BET, aruncam o privire mai atenta la multe alte criterii. Aceasta include experienta noastra 22BET cu asistenta pentru clienti. Acesta este un serviciu competent, cu membri ai personalului de ajutor, care ajuta jucatorii cu sfaturi si asistenta, inclusiv chat live.

Noi cei care vom arunca o privire asupra gamei de metode de plata, va fi ucis mai intai de oferta. Cu toate acestea, la o examinare mai atenta, este izbitor faptul ca doar cateva optiuni sunt potrivite si pentru clientii germani.

Cu toate acestea, totul este acolo, ceea ce utilizatorii au nevoie pentru a face o depunere la casa de pariuri. De exemplu, exista carti de credit, e-palete, carduri preplatite, transfer bancar si unele sisteme de rezervare directa. Mai ales imbucurator este faptul ca nu se plateste nicio taxa pe pariuri. Acest lucru face ca nivelul cotelor, care din pacate nu este printre cele mai bune, un pic mai bun.