Fa-ti cont la Betano si bucura-te de bonusul de bun venit!

Fa-ti cont la Betano si bucura-te de bonusul de bun venit!

In plus, ai Bonus de 50% pentru pariurile multiple la Betano

Bonusul de bun venit Betano

La Betano beneficiezi de un bonus de bun venit de 100%, până la suma de 500 lei. Tort ce trebuie sa faceti este sa va deschideti un cont la Betano si sa efectuati prima depunere, prin metoda de plata preferata. Atentie, ca orice bonus si bonusul de bun venit Betano se supune anumitor termene si conditii. Acesta va trebui rulat de zece ori pentru a putea fi transformat in bani bani reali, pe care sa-i puteti retrage, cota minimă  trebuie sa fie de 1.65, iar perioada de acordare este de maxim 90 de zile. De asemenea, pentru a putea beneficia de bonusul de bun venit de la Betano depunerea minima initiala trebuie este de 25 de lei, iar acesta se ectiveaza imediat după ce veti lula o dată acest depozit inițial. pariuri eligibile.

La Betano, veti beneficia de tot ceea ce va doriti de la un bookmaker online: un bonus de bun venit, pe care deja vi l-am prezentat, aplicatie pentru mobil performanta, pariuri live si posibilitatea de a urmari transmisii in direct cu ajutorul serviciului de live streaming, bonusuri pentru pariuri multiple, functia de cash out, un serviciu de relatii cu clientii rapid si profesionist si, in plus, puteti cere ce pariu doriti dumneaviastra daca acesta nu se afla in oferta Betano.

Bonus de 50% pentru pariurile multiple la Betano

Acest bonus poarta denumirea de „Bonus Multiplu” si are in vedere jucatorii care aleg sa joace la Betano bilete multiple, precum biletul zilei. Cu ajutorul acestei promotii puteți ajunge să câștigati cu până la 50% mai mult! Pentru a beneficia de aceasta, pe biletul dumneavoastra de pariuri trebuie sa se regaseasca partide din urmatoarele competiții: Liga 1 din România, Champions League, Premier League, Europa League, Primera Division, Serie A, Ligue 1, Bundesliga, – la fotbal sau  NBA, Euroleague, Campionatul Spaniol – la baschet. Totodata, optiunile trebuie sa fie urmatoarele:

  • Pentru fotbal: pronostic final – : 1X2, GG/NG si Sub/Peste și
  • Pentru baschet: Victorie, Sub/Peste, Handicap,

iar cota minimă pentru fiecare eveniment de pe biletul de pariuri trebuie să fie de 1.50.

De asemnea, nu puteti beneficia de mai mult de astfel de 3 câștiguri mărite în decursul a 24 de ore.

Atentie, daca un eveniment primeste cota 1 nu mai este indeplinita conditia de cota, iar bonusul multiplu nu va mai fi acordat.

 

Daca biletul este castigator, in funcție de numărul de selectii de pe biletul de pariuri, se vor acorda următoarele bonusuri:

  • Pentru 4 selecții, veti primi 10% bonus;
  • Pentru 5 selecții, veti primi bonus;
  • Pentru 6 selecții, veti primi bonus;
  • Pentru 7 selecții, veti primi bonus;
  • Pentru 8 selecții, veti primi bonus;
  • Pentru 9 selecții, veti primi 40% bonus;
  • Pentru 10 selecții, veti primi 50% bonus.

Mult succes cu Betano!

Etichete: