Bonus de bun venit la Baumbet

Bonus de bun venit la Baumbet

In cele ce urmeaza ne vom referi la bonusul de bun venit pe care agentia de pariuri online il acorda pentru pariurile sportive. Acesta este foarte generos, deoarece puteti incasa 100% din suma depusa până la 500 de lei. Practic, depunand 500 de lei veti avea la dispozitie 1.000 de lei cu care sa pariati, la anumite condițiile de rulaj.

Deschideti chiar acum un cont online de pariuri la Baumbet si încasati un bonus de bun venit cu adevarat generos!

Mai sus aveti o prezentare scurta a ofertei promotionale pentru clientii noi Baumbet, insa in cele cve urmeaza vom analiza pe indelete acest bonus de bun venit.

In ce constă bonusul de bun venit Baumbet pentru clienții noi

Sa jucati la Baunbet este perfect legal in Romania, conform licentei L1170663W000707 pe care aceasta casa de pariuri online o detine. Dupa ce va deschideti un cont la Baumbet și efectuati un prim depozit, acesta va fi dublat de Baumbet în limita sumei de 500 de lei. Practic, daca prima depunere este de 500 de lei, veti avea in cont 1.000 de lei! Acest banii bonus vor fi acordați imediat după prima depunere, insa vor putea fi utilizați doar după ce veti rulezi suma depusă la cote de minimum 1.70. Asadar, suma depusa trebuie rulata o singura dată. Atentie insa, bonusul de bun venit Baumbet va trebui rulat de 10 ori, de asemenea la cote de +1.70 în decurs de 30 de zile de la creditare pentru a va putea retrage castigurile! Explicand pe intelesul tuturor, acest lucru se traduce astfel: depuneti 500 de lei, mai primiti încă 500 de lei bonus din partea BaumBet, deci va puteti juca cu 1.000 de lei. Insa veti avea de rulat 5.000 de lei înainte de a va putea retrage castigurile din cont.

In ce constau termenii și condițiile bonusului de bun venit BaumBet

Sfatul nostru este sa intrati pe pagina promotiei „Promoții – 100% bonus de bun venit la pariuri sportive” si sa cititi regulamentul, noi in continuare va vom prezenta ce este mai important, fiind de parere ca oferta promotionala de bun venit Baumbet prezinta condiții normale, nici foarte lejere pentru pariori, nici extrem de dificile dificile:

  • pentru a activa bonusul de bun venit la Baumbet va trebui să intrati pe pagina de ”Promoții” și să accesati butonul ”Ia bonusul acum”;
  • Va trebui sa rulati bonusul de bun venit Baumbet de 10 ori, la cote de +1.70, în maximum 30 de zile de la creditarea acestuia;
  • Bonusul de bun venit Baumbet poate fi utilizat atât la pariuri pre-meci cât și la cele live;
  • Puteti folosi bonusul de bun venit Baumbet atât la pariuri single, cât și la cele multiple. Atentie insa, fiecare selecție va trebui să aibă o cotă de minim 1.70 si nu biletul de pariere pe acumulatori!
  • Pentru a verifica statusul bonusului accesati „Contul Meu”, apoi „Detalii Bonus Jucător” si „Bonus Actual”.

Mult succes cu Baumbet!

Etichete: