LeBron James este pregătit pentru relaurea NBA

LeBron James este pregătit pentru relaurea NBA

Intre timp se concentrează asupra familiei sale.
Săptămâna trecută, LeBron James a stat de vorba pe Zoom reporterii care se ocupa de Lakers. Una dintre intrebarile esentiale care i s-a pus pe chat a fost cum aceasta pauza fortata îi afectează corpul și ce face pentru a încerca să rămână în formă. Este oare aceasta perioada de pauza de acum destul de lunga buna pentru el si pentru jucatorii din NBA, acestia putandu-se să se odihnească in voie? Sau aceasta nu face decât să perturbe ritmul fizic al acestora, la care se vor reîntoarcă foarte greu?

Si cine este mai potrivit sa raspunda la aceasta intrebare daca nu singurul jucător din istoria NBA care la varsta de peste 30 de ani a inscris în medie cel puțin 25 de puncte și 10 assisturi. Iar LeBron a implinit 35! LeBron James a inceput sezonul pe pe locul al patrulea in ceea ce priveste minutele jucate in NBA din toate timpurile, iar in acest moment se claseaza pe locul 3, dupa legendarii Kareem Abdul -Jabbar și Karl Malone.

Iar raspunsul lui LeBron nu a intarziat sa apara, fiind de parere ca actuala situatie este departe de a una ideala atat pentru pentru corpul său, cat si pentru pregatirea sa fizica. Insa el a acumulat atât de multa încredere de-a lungul anilor, încat sigur ca va găsi o modalitate de a trece si peste acest hop. In plus, nu gasesti asa un fizic în unul dintr-un milion de persoane.

„În ceea ce privește antrenamentele meu, am reușit să fiu în sala de gimnastică de acasă, să mă antrenez cât pot, de patru, cinci ori pe săptămână, păstrându-mi corpul în cea mai bună formă posibilă… dar si mintea focusata pe reluarea sezonului competitional… Dar cum, evident, știm ca cea mai importanta este siguranța tuturor …”

James a continuat, spunand ca la antrenamente a participat si familia, apeland la unele schemele de antrenament in care si-a implicat, atat soția, cat și copiii.

Si, intr-adevar, cam asta poate face orice jucător NBA in momentul de fata. Iar cu siguranta ca toti se gandesc când și dacă pariuri online sezonul se va relua, insa este prea devreme pentru a spune ce se va întâmpla în săptămânile următoare.

Los Angeles Lakers ocupa primul loc in Conferinta de Vest, cu 49 de victorii si 14 infrangeri din 63 de partide disputate (procentaj 0.778), urmata de contidadina de la Clippers (0.688 procentaj).