Platile si retragerile sunt securizate pe pagina 22Bet

Platile si retragerile sunt securizate pe pagina 22Bet

In primul rand, au un numar de telefon la care puteti contacta (+44 2037 690147), la care va raspunde un membru bine informat si prietenos al echipei 22bet. In al doilea rand, au o adresa de e-mail (info@bet22.co.uk) unde puteti trimite orice intrebare pe care o puteti avea si, in sfarsit, cu siguranta cea mai importanta pentru jucatorii online, chat-ul live 24/7. Acesta a devenit cel mai convenabil mod de a contacta orice companie online, dar mai ales casele de pariuri si ofera un raspuns rapid, aproape instantaneu, indiferent de ora din zi.

Avand in vedere ca securitatea este o caracteristica atat de importanta pentru o casa de pariuri online, stiti ca oricine merita sarea sa va avea acest lucru acoperit si suntem incantati sa spunem ca 22bet face doar asta.

Ei utilizeaza cea mai recenta criptare SSL de 256 biti, ceea ce inseamna ca toate comunicarile dintre computer sau telefon sunt criptate complet folosind combinatii avansate de logaritm. Acest lucru va va asigura ca puteti juca la 22bet cu linistea sufleteasca de a sti ca sunteti in maini sigure.

Acestia sunt autorizati complet de Comisia de Jocuri de Noroc sub compania-mama a TonyBet, care este un nume de eroare in pariurile europene.

Platile cu 22bet nu ar trebui sa iti creeze probleme. Acestea au o multime de optiuni disponibile atat pentru depuneri cat si pentru retrageri, toate fiind gratuite fara comision pentru mutarea banilor.

Accepta depozite folosind Skrill, Neteller, Paysafe Card, Visa si ecoPayz, care necesita un depozit minim de 10 €.

Pentru siguranta, ele opereaza un sistem cu bucla inchisa, ceea ce inseamna ca orice retrageri trebuie sa revina in contul care a finantat contul 22bet in primul rand.