888sport – Prezentare generala

888sport – Prezentare generala

888sport este odiviziune al gigantului jocurilor de noroc 888.com, cu accentul specific asupra pariurilor sportive online. După lansarea sa în 2008, 888sport a câștigat rapid in notorietate ca fiind o platforma sportivă distractivă și bine administrată, care menține pariorii in priza printr-o mare carietate de oferte de pariuri și bonusuri.

Înscrierea la 888sport este foarte simpla. Aceștia accepta depozite foarte mici și puteți depune numerar în aproape orice mod doriți. Parerea noastră este ca dacă acest site de pariuri nu vă satisface nevoile si standardele, chiar  este dificil să găsiți o alta platforma care să vă poate multumească.

Opțiuni de depunere și timpii de procesare

Depunerea la 888sport este foarte facila, oferind peste 20 de metode de depunere printre care PayPal, cardurile de credit și debit și transfer bancar online. Opțiunile variază în funcție de locația dumneavoastra, asa ca sfatul nostru este sa consultați site-ul 888sport pentru lista completă de opțiuni disponibile în regiunea dumneavoastra.

Atentie insa, depunerea ar putea fi supusa unor taxe dacă este necesară conversia monedei, insa suma va fi indicată în mod clar înainte de a confirma depunerea.

La 888sport dureaza doar 10 minute de procesare pentru majoritatea opțiunilor de depozit, inclusiv la plata cu cardurile de credit și debit. Cu toate acestea, timpul de validare variază în funcție de metoda aleasa, cel mai lung timp fiind de 10 zile lucrătoare pentru transferurile bancare.

Metode de retragere și timpul de plată

Plățilele la 888sport au fost intotdeauna de incredere. Suma minimă de retragere este de 10 dolari, iar timpul total de procesare poate fi de până la 11 zile, dar, în general, am constatat că este mult mai mic.

Întregul proces de plată este detaliat pe site. De fapt, orice întrebare ai avea, gasesti un răspuns disponibil în secțiunea Help/ Ajutor.

Bonusul de înscriere

888sport oferă un bonus de înscriere care ar putea să nu fie pe placul celor case obismuiesc sa parieze sume mari, dar cu siguranta ca ofera o plus valoare pariorilor obișnuiți.

Când deschideți un cont nou (trebuie să utilizați un cod promo 888sport) și faceți un depozit minim de 10 € și un pariu minim de 10 € (sau moneda locală echivalentă) la 888port veți obține 30 € în credite de pariu gratuite. Aceasta este o promoție excelentă care vă oferă niște bani în plus, fără riscuri, cu care să pariați.

Atentie insa, această ofertă este destinată doar clienților noi si și expiră după 7 zile. De asemenea, se aplica restricții de retragere și termenele si conditiile 888sport, de care trebuie sa tineti cont.

Etichete: