Betfair

Betfair

Betfair ofera cateva alte avantaje ingrijite sau caracteristici pe care toti clientii trebuie sa le stie despre:

Price Rush – Betfair verifica in mod automat schimbul lor si, ca urmare, creste uneori cote la unele dintre pariurile dvs. (doar simplu). Aceasta inseamna ca s-ar putea sa primiti mai multi bani pentru un pariu castigator decat credeti initial.

In plus, Betfair nu va regla niciodata sansele decat daca vor fi aceleasi sau mai bune decat sansele pe care le obtineati deja.

Betfair Radio – Puteti asculta comentarii la diferite meciuri sau curse. Cand eram acolo, acopereau cateva curse de ogar si de cai. De asemenea, aveau programate cateva emisiuni viitoare.
Cash Out – Aceasta caracteristica va ofera optiunea de a scoate din timp un pariu. S-ar putea sa doriti sa faceti acest lucru deoarece profitati acum, dar poate simtiti ca se va intampla ceva in cazul in care in cele din urma v-ati pierde pariul. Sau, poate pierzi si vrei sa iti reduci pierderile.

In orice caz, este o optiune corecta. Iti ofera mai mult control asupra cat castigi sau pierzi.

Oferta de sport din Betfair este cel mai bun produs al lor. Intre acoperirea lor, sute, daca nu chiar mii de piete, aplicatie si functii native, toti pariorii sportivi ar trebui sa aiba un cont aici.

Nu recomandam aceasta casa de pariuri!