Veselý a condus, dar sfidător. Balvin și colab. iar Real a ratat o șansă

Veselý a condus, dar sfidător. Balvin și colab. iar Real a ratat o șansă

Echipa națională a pivotat 17 puncte în timp normal, a adăugat patru recuperări, trei asistențe și cinci mingi. În 28 de minute a lovit șase din opt încercări de teren și cinci din șase aruncări libere.

Fenerbahce a dominat +13 în cele 17 minute în care s-a oferit voluntar sau s-a obligat să se odihnească. cu toate acestea, campioana turcă a fost -19.

În ultimele săptămâni a fost atât de dominant încât rivalii încearcă să o dubleze. Prin urmare, a crescut numărul de asistențe, dar și pierderi. El a marcat cinci împotriva lui Khimkas.

Blockbuster-ul a fost în primul sfert, dominându-l cu zece puncte, dar a pierdut avantajul la finalul jumătății de timp, când cei douăzeci și patru de cehi nu au jucat.

în probleme proaste.El a ratat o aruncare liberă, aruncând doar una și coborând-o la 67:69, dar apoi a trebuit să-l lovească pe Anthony Gill, iar duelul pentru el s-a încheiat cu o a cincea greșeală personală. Coechipierii săi au dus duelul la o remiză de 72:72, salvată de Ștefan Markovic aruncând ambele aruncări libere cu 17 secunde înainte de final, în timp ce Nicolo Melli, pe de altă parte, a reușit o singură dată în penultima secundă. În prelungiri, liderul jocului a avut mai puțin din joc și a capitulat după 78:84.Nicolo Melli a făcut nouă puncte, opt recuperări, cinci asistențe și două câștiguri.Stefan Markovic a condus Khimki cu 13 puncte și șapte recuperări, Anthony Gill a adăugat 12 puncte și șapte recuperări, Dee Bost 12 puncte și cinci asistențe.

Fenerbahce a pierdut în Euroliga după douăsprezece victorii, ultimul care a eșuat în runda a patra a unui derby cu Anadolu Efes Istanbul (83:89). Pentru prima dată în sezon, Veselý et al. Petreceți două înfrângeri competitive la rând, pentru că au cedat Ligii Banvit din Turcia, după o prelungire de 78:83 duminică. puntea din Gran Canaria, un alt reprezentant ceh Ondřej Balvín.El a marcat opt ​​puncte în 4 minute (4/8 tir) și opt recuperări în meci. înainte de sfârșit cu un punct condus. Dar apoi experimentatul Rudy Fernandez a preluat conducerea și i-a oferit lui Real să câștige opt puncte la rând, Fernandez a marcat trei puncte și a obținut 11 puncte, cu cinci recuperări. Sergio Llull a marcat 16 puncte și patru asistențe, iar Gustavo Ayón a ajutat Real 10 puncte și șase recuperări.

Cel mai bun jucător al Gran Canaria a fost Albert Oliver, în vârstă de 40 de ani, cu 12 puncte și patru asistențe. Eulis Baez a adăugat 12 puncte și șapte recuperări.

Olympiakos Piraeus a dat o victorie de 91:87 asupra lui Baskonia acasă.Și a trebuit să-l împuște pe Kostas Papanikolau cu trei secunde înainte de final.

În general, Papanikolau și-a îmbunătățit scorul la 22 de puncte și a asigurat șase recuperări. Zach LeDay l-a susținut cu 23 de puncte și nouă recuperări, Jorgos Printezis 19 puncte, cinci asistențe și patru recuperări și Nigel Williams-Goss 17 puncte.

Baskonia a condus nouă puncte la începutul celui de-al patrulea, dar a contracarat concluzia. Luca Vildoza i-a condus pe oaspeți cu 19 puncte, patru recuperări și patru asistențe, Vincent Poirier a făcut 17 puncte și 12 recuperări, Marcelinho Huertas 17 puncte și cinci asistențe, iar Johannes Voigtmann 10 puncte plus 10 recuperări. o victorie clară de 79:58 din arena Žalgiris Kaunas, care lipseau de la Léo Westermann și Antanas Kavaliauskas.23 de puncte și șase recuperări din tricoul câștigătorului francez, Adrien Moermann.