Țara preferată, rezultate slabe. Kvitova încearcă din nou să reușească în Australia

Țara preferată, rezultate slabe. Kvitova încearcă din nou să reușească în Australia

O femeie cehă de douăzeci și unu de ani a fost strivită de înfrângere. Și nu știa că mizeria ei australiană prelungită tocmai începuse. În ianuarie 2012, ea a obținut patru victorii slabe în cinci ani de Grand Slam de la Melbourne. La Sydney, ea a mers la Australian Open în urmă cu patru ani pentru titlu (învingându-l pe Karolina Pliskova în finală), dar nici nu a strălucit acolo.

condițiile ei proaste. Ea a călcat-o ușor cu ultimul ei meci – marți împotriva mașinii belaruse Aryn Sabalenko. Rezultatul 6: 1, 7: 5 este încurajator.La urma urmei, doamna în creștere abruptă pe care ar fi angajat-o cu figura ei musculară, ca un bouncer în orice club de noapte urcase ultima dată în US Open.

PK: Am terminat complet

Belarus a ajuns la Sydney imediat după câștigarea titlului la Shenzhen, China, așa că tocmai se obișnuise cu noul mediu. Kvitova a profitat de ocazie pentru a pune la pământ un călăreț sigur de sine și pentru a se potrivi cu alte pisici. Mă bucur că o fac ”, a spus ea într-un interviu acordat instanței. „Este minunat să mă întorc în locul pe care îl iubesc.”

Nu doar că a iubit Sydney, ci și Australia, strălucitoare peste tot în anii și oamenii săi în mare parte prietenoși.Ciudat, nu merge atât de bine pe un teritoriu prietenos.

De ce? De câteva ori a fost lipsită de probleme de sănătate atunci când s-a mutat în emisfera sudică. La începutul Grand Slams, el luptă regulat cu spaima scenică și o dorință caustică de succes. Începutul sezonului tinde să fie mai flexibil. În Brisbane, ea a depășit americanul Collins, apoi a cedat pentru estonia Kontaveit.Așadar, a acceptat un card gratuit de la Sydney pentru ca organizatorii să strângă experiența de meci necesară înaintea Australian Open și, din fericire, poate continua. După ce a pălmuit pe Sabalenko, ea se dă peste un Sie Shiwei cu totul diferit de Taiwan.Acesta este unul dintre motivele pentru care a declarat în mod repetat că este sănătoasă și proaspătă la conferința de presă de deschidere de la Brisbane. În a doua jumătate a anului 2018, îi lipsea energia fizică și psihică.

„Am fost complet terminat uneori”, a spus ea. „Am pierdut câteva kilograme. Mi-a lipsit concentrația de 100%. Prima jumătate a sezonului ocupat tocmai m-a epuizat, lucru la care trebuie să mă gândesc la planificarea unui program de turneu anul acesta și să includ mai multe pauze. ”

Curtea nu poate fi expulzată

După cinci trofee colectate din februarie până în iunie, doamna exagerat de slabă a căzut treptat.Din fericire, Fed Cup a ratat și a trăit prin ea ca fan și majorel.

Din fericire, a fost timpul pentru curier, odihnă și antrenament în Dubai și Praga. „Pregătirea a fost excelentă.Chiar mai bine decât anul trecut ”, se laudă pe antrenorul ei de fitness David Vydra. „Am fost mulțumit de ceea ce am reușit.” Stânga de 27 de ani va fi din nou favorită a concursului de la Melbourne. Decembrie 2016 în Prostějov.

“Nu este un lucru plăcut pentru nimeni să meargă la tribunal, dar Petra este în căutarea lui și ar dori să închidă această etapă a vieții sale.” arestarea din mai a suspectului, Kvitové nu prospera în cariera lor.Pe lângă spaima tradițională, bolile și rivalii excitați, se luptă adesea cu ele.