Campionatele de ciclocross acasă de la Sfântul Deal vor merge și ele pe Štybar

Campionatele de ciclocross acasă de la Sfântul Deal vor merge și ele pe Štybar

„Jarda nu prea poate pune un vârf și nu poate rula. Îi pare foarte rău, dar medicul nu i-a recomandat să înceapă. Nu vrea să riște pregătirea inutilă pentru sezonul de mountain bike ”, a amintit antrenorul de lungă durată al lui Kulhavý, Viktor Zapletal. în Loenhout 13, în Diego 21.și la Marele Premiu Sven Nys de la Baal 17.

Într-un scurt rămas bun de la bulele ciclocross, el a distrat din nou spectatorii și el însuși. A sărit pentru a arăta că nu și-a pierdut perfecțiunea tehnică pe bicicleta lui.

“A fost o onoare”, a zâmbit după ultima cursă pentru a-și susține pregătirile pentru sezonul viitor.

Stilistul a vrut cu adevărat să-și ia rămas bun de la ciclocross în această iarnă la Baal.Dar apoi a venit o ofertă din partea organizatorilor Campionatului Republicii – familia Kubin, care se cunosc cu Styty. Că va fi în Spania, dar va sosi, cursa va merge și va merge din nou ”, a descris fiica Olga Šimůnková, care lucrează ca secretară a cursei. p>

El va concura cu liderul ceh Michael Boroš, Jan Nesvadba și campionul olimpic la mountain bike Jaroslav Kulhavý.

„Ambele sunt personalități care lipsesc în domeniul ceh.Băieții tineri nu au vedeta la care să se uite, iar acum va veni Zdeněk Štybar – o persoană mare ”, a spus antrenorul echipei Petr Dlask.

“Dar nu spune niciodată. Toată toamna, Adam a avut în vedere oferta de pe drumul care l-a ademenit în cele din urmă.El a fost nominalizat la Cupa Mondială din Namur, în Belgia, dar m-a sunat că tranziția este actualizată și că trebuie să se concentreze pe cursele rutiere ”, a dezvăluit Dlask.

Echipa Corendon-Circus împreună cu Mathieu van der Poel.

Piesa ar trebui să depună mărturie pentru Starybar

Micul sat Holé Vrchy, unde nu există nici măcar 100 de case, va găzdui cel de-al doilea campionat național din istorie.

Pentru prima dată, titlul de campion al Cehiei a fost în 1999, când De mână.

„Când spui Holé Vrchy, fiecare sportiv se poate gândi la un ciclocross.Piesa noastră provocatoare se numește Koppenberg conform celebrei urcări de Flandra ”, descrie Šimůnková.

“Este incredibil de greu și poate fi și mai greu dacă plouă și este noroios. Holé Vrchy este, în mod tradițional, cea mai dificilă rasă din Cehia ”, este clar Dlask. „Și pot depune mărturie pentru Zdeněk Štybar. Este un maximalist, va dori să câștige.Piesa ar trebui să i se potrivească, este o mișcare, el este fericit că va alerga în această direcție. ”

Desigur, va veni și renumitul fanclub al Starybar, care a însoțit un ciclist în vârstă de treizeci și trei de ani pe toate etapele ciclocrosului în trecut. p>

Sâmbătă, el va dori să împingă tripla campioană mondială pentru a înregistra al optulea titlu de campion al Republicii.

Și nu este imposibil.