Jablonec în liga de iarnă a legat cu Pardubice, lovitură de Pilsen

Jablonec în liga de iarnă a legat cu Pardubice, lovitură de Pilsen

„Nu că rezultatele nu sunt importante, desigur am vrut să câștigăm. Dar, din păcate, nu a reușit. Pardubice are o echipă de calitate, am văzut deja acest lucru în cupă. În principal, nimeni nu a fost rănit. Am făcut ceea ce ne-am dorit. Am avut o povară distribuită tuturor celor care au fost aici “, a declarat Petr Rada, un antrenor de la Jablonec, după o remiză 0: 0.

Pentru prima dată, l-a deplasat pe Andrej Fábry în Slovacia. „Este un jucător tânăr, are potențial. Cu siguranță există o calitate în ea, dar, desigur, există o diferență între ligile cehe și slovacă.La fel ca toată lumea, va avea nevoie de ceva timp pentru a se aclama, dar dacă va juca bine, poate începe imediat “, a declarat Consiliul. Nikola Jankovič. „Sunt în sărbători ortodoxe, au Crăciun amânat. Nu am vrut să-i oprim. Ar trebui să fim complete joi în următorul meci “, a spus Rada.

Pardubice a marcat un al doilea egal și a condus grupul B. Liga Tipsport va culmina pentru prima dată în Final Four din Malta, unde va apăra campion în liga a doua. , Mladá Boleslav și Slovan Bratislava. Aceștia vor fi însoțiți de câștigătorul sezonului regulat, care se joacă în patru grupe din patru din Cehia.Jablonec și Ostrava au anunțat deja în avans că nu vor începe în Malta. În primul rând, Jakub Šašinka a făcut o lovitură strânsă în minutul 78, iar Robert Hrubý a pecetluit victoria favorită cu cinci minute înainte de final. Jocul a început mai târziu din cauza deszăpezirii de pe teren.

Întăriturile Pilsen au marcat goluri Orlici 6: 0. Jean-David Beauguel a marcat de două ori la premiera Victoria, iar o altă întărire de iarnă, Erik Pachinda, a lovit o singură dată.

„Asta a fost exact ceea ce am avut. Nimeni nu a fost rănit, adversarul a fost drăguț.Este o parte a pregătirii și antrenamentului ”, a declarat reporterilor Dušan Fitzel, asistentul antrenorului Pilsen, Pavel Vrba. Desigur că am jucat împotriva unui adversar din liga a treia, dar este bine pentru încrederea mea în sine ”, a adăugat Beauguel. Chiar înainte de sfârșitul primei reprize, Pačinda a ridicat cu un șut aproape de steagul de la colț.

Plzeňský a dominat o linie diferită după schimbarea părților. În minutul 53, Ubong Ekpai a lovit șutul din spatele 16, apoi Beauguel a reușit pentru prima dată după trecerea lui Milan Havel.

Patrik Hrošovský s-a îndreptat spre pământ și a închis scorul Beauguel, care a profitat de centrul lui Roman Hubnik cu un sfert de oră înainte de final. Mijlocașul congolez, cu toate acestea, spre deosebire de colegii săi nu a sărbătorit un gol.

„Beauguel și Kayamba au adus din nou ceva nou. Kayamba a fost extrem de rapid, împingându-se, ceea ce a fost teribil de plăcut. Beauguel a marcat două goluri. Deci, în acest moment, percepem că ar putea fi un beneficiu “, a spus Fitzel.

Pasionații lui Pavel Vrba vor întâmpina Sokolov sâmbătă și joi, următorul rival al ligii din Ústí nad Labem.Ulterior, Boemia de Vest va avea o tabără de antrenament de două săptămâni la Malaga, Spania, unde va întâlni încă patru adversari.