Doar pregătire? Vrem să câștigăm fiecare meci, declară antrenorul lui Hradec

Doar pregătire? Vrem să câștigăm fiecare meci, declară antrenorul lui Hradec

Pare neobișnuit, dar a fost o regulă în ultimii ani. După pauză de Crăciun, jucătorii de fotbal din Hradec Králové încă nu au reușit să se antreneze și așteaptă primul lor meci. Și nu le va fi ușor, pentru că primul lor adversar va fi primul adversar din ligă. Ca parte a Ligii Sporturilor de iarnă, în meciul de deschidere al Grupei A, unde este atras Hradec, va juca împotriva lui Příbram. Ceilalți rivali ai săi vor fi Usti nad Labem și Vlašim, liga a doua. Știe despre ce vorbește.Când a intrat în echipă în vară, în primul meci noua sa echipă a strâns șapte goluri din Bohemian Premier League 1905. „La început, toate echipele vor lucra cu teren, oboseală, aliniere a capului. Așa că le-am spus jucătorilor chiar la primul interviu din cabină că argumente precum ceva care doare și trage, nu iau, asta face parte din pregătire ”, continuă el. Grupul A va juca pe parcursul lui Xaverov, va începe abia după două sesiuni de antrenament. Luni, jucătorii au trecut testele fizice, marți au început antrenamentele, care se vor încheia la sfârșitul lunii februarie.

“Pregătirea este foarte lungă, dar vom dori jucătorii să facă tot posibilul în fiecare meci. cadru mai restrâns sau linie de bază argumentată.Toată lumea este norocul său ”, îi amintește antrenorul de la Hradec.

Dar, la începutul antrenamentului, antrenorul trebuie să se ocupe de absența mai multor jucători. Matoušek și Trávníček sunt încă vindecări ale rănilor care i-au smuls aproape toată toamna, pe lângă ele sunt Vlkanova și Zorvan. „Zorvan este în urma unei operații cu os inflamator, iar Adam Vlkanova are un răn de câteva săptămâni. Atunci ambele ar trebui să fie 100% în regulă. Ne pare rău, dar aparține fotbalului ”, spune Frťala.

Deși Winter Tipsport League se joacă în grupuri ca în anii precedenți, clasamentul final al tuturor celor 16 participanți va avea loc imediat.