Crow a tras victoria Washingtonului, Voracek a mai luat trei puncte

Crow a tras victoria Washingtonului, Voracek a mai luat trei puncte

Câștigătorul favoritului Washington pentru Philadelphia 5: 3 a fost atacantul ceh Jakub Vrána (14:20, 2 + 1, +2, 4 lovituri). El a confirmat că în cel de-al treilea an la NHL, el a făcut o serie de recorduri personale.

Căpitanul Alex Ovechkin a tras cinci lovituri spre poarta adversarului, dar nu a reușit. Capitalele ar putea totuși să se bazeze pe o tinerețe cehă. Mulțumită celor două lovituri de marți și a unei asistențe împotriva Flyers-ului în dificultate, originarul din Praga, în vârstă de 22 de ani, și-a îmbunătățit echilibrul după 42 de starturi la 14 goluri și 10 pase. Și-a bătut deja maximele de anul trecut (13 goluri în 73 de start) și pierde doar trei minute față de punctele sale de anul trecut.Oshiem s-a stabilit pentru prima dată în minutul 32 după o acțiune individuală. Crow și-a arătat din nou marea viteză când a lovit adversarul pe linia albastră și a fugit. Portarul Mike McKenn a învins șutul – 3: 1 pentru gazdă. La scurt timp, a lovit a doua oară. A fost minutul 36 când într-un joc de putere dintr-un unghi ascuțit a trecut în fața porții și pucul a sărit în plasă – 4: 1. , 1 + 2, +1, 4 șuturi), care în minutul 10 al sezonului său a marcat primul gol al lui Flyers din meci, redus la cea mai apropiată diferență. La 59:57, însă, ultimul cuvânt a fost luat de T.J.Oshie s-a împușcat într-o cușcă goală din Philadelphia, care a căzut pentru a opta oară la rând. Oshiem (2 + 0) și John Carlson (0 + 2), fundași cehi din ambele echipe – Michal Kempny (18:55, +1, 2 șuturi) și Radko Gudas (16:13, +1, 3 șuturi) – de această dată Prima stea care a câștigat Boston 4: 0 peste Minnesota a fost portarul Tuukka Rask, care, datorită celor 24 de lovituri, a atins primul zero al sezonului ( 42a carieră) și a sărbătorit în principal victoria jubiliară a 250-a NHL.Chiar în spatele său, atacanții din trei puncte Brad Marchand și Patrice Bergeron (ambii 1 + 2) s-au plasat la votarea jurnaliștilor de peste mări.

Liderul ceh al productivității, David Pastrňák (11:32, +1, 1 lovitură) și partenerul său David Krejčí (17:22, +/-: 0) nu au reușit. Bruinsul a decis succesul lor deja în perioada de deschidere, pe care au câștigat-o cu 3: 0. Acest lucru a fost luat de Columbus , pentru care formația de elită a lui Cam Atkinson cu Panarin și Dubois a fost pe gheață la cele trei goluri marcate.Lukáš Sedlák a urmărit duelul doar ca un înlocuitor, singurul reprezentant ceh pe gheață a fost acasă Ondřej Palát (15:57, +/-: 0, 1 șut).

Ofensiva fulgerului din 31 de lovituri, cu un portar impecabil Andrei Vasilevsky (în aceeași zi aflând despre nominalizarea sa suplimentară pentru viitoarea All Star Game pentru Carey Price la Montreal), a fost condusă în principal de un punct Brayden în trei puncte ( 2 + 1). Liderul productivității Nikita Kučerov, care s-a îmbunătățit la 71 de puncte (21 + 50) din 43 porțiuni datorită echilibrului (1 + 1), nu a fost lăsat în urmă.

Centru Vladimír Sobotka +1, 1 lovitură) o dată ajutat la câștigarea Buffalo 5: 1 peste New Jersey . Oaspeții cu Pavel Zach (16:11, -1, 1 șut) în linie au intrat la conducere în minutul 2, când Blake Coleman a intrat.Cu toate acestea, în cel de-al doilea act, Sabers a marcat cinci goluri și a fost finalizat. Jeff Skinner a fost unul dintre al doilea cel mai bun marcator după 29 de lovituri, după Alex Ovechkin, de la Washington, cu 30 de goluri. a marcat un Carolina câștig în aer liber 4: 3 peste Islanders . Gol diferențial făcut în puterea din minutul 59, fundașul Jaccob Slavin. > Montreal , care a câștigat două puncte după ce a câștigat 3: 2.Atacantul slovac Tomas Tătar, care a participat de asemenea la diferența de beck Jeff Petry, a asistat de două ori.

Pe de altă parte, Roman Polak ar fi putut sărbători (25:12, 0 + 1, +/-: 0, 1 lovitură) ), cine va câștiga Dallas 3: 1 peste St. Louis a contribuit, de asemenea, cu un asistent. All Stars a înscris Tyler Seguin (2 + 1). Centrul de câștigători din Cehia Radek Faksa (16:35, +/-: 0) nu a marcat.

Jocul bogat în goluri a fost o luptă între Winnipeg și Colorado , s-a încheiat cu un triumf al echipei canadiene 7: 4. În special, echipa gazdă a lui Blake Wheeler (1 + 3) – Mark Scheifele (1 + 2) s-a descurcat bine.În tricoul Avalanței au reușit al doilea și al treilea bărbat al tabelei ligii, Mikko Rantanen (0 + 1 total, 66 puncte – 19 + 47) și Nathan MacKinnon (0 + 2 în total, 65 puncte – 25 + 40). / p>

Aruncările de gol au fost, de asemenea, observate în San Jose , care a dus la un rezultat de 7-2 în Edmonton . Înainte, Evander Kane și Joonas Donskoi au reușit să tragă de două ori. Trei pase au fost adăugate de fundașul Erik Karlsson. După o singură asistență, atacatorii cehi l-au înscris pe Tomas Hertl (18:26, 0 + 1, +3, 1 șut) și Lukas Radil (12:17, 0 + 1, +1, 3 șuturi), linia a fost din nou lipsă sau recuperată Radim Simek (20:14, +1, 1 lovitură).