Zvonuri: Ceballos la Juve, Mertens cu un pas in Premier League

Zvonuri: Ceballos la Juve, Mertens cu un pas in Premier League

Juventus pe urmele mijlocasului spaniol Ceballos
Campioana Italiei, Juventus va încerca să-l transfere pe Dani Ceballos, jucator ce apartine clubului Real Madrid, odată ce împrumutul la Arsenal va ajunge la scadenta, potrivit Mundo Deportivo.
Echipa din Londra insa doreste, de asemenea, prelungirea imprumutului cu încă un an, iar Valencia și Real Betis si-au manifestat si ele interesul pentru internationalul spaniol in varsta de 23 de ani.
Juve l-ar putea ispiti sa vina la Torino cu o creștere semnificativă a salariului în comparație cu oferta actuală. 14 meciuri a evoluat in Premier League Ceballos pentru Tunari, erusind si 2 pase decisive. Cota lui de piata pe Transfermarkt este de 32 milioane de euro.

Sandro Tonali – o prioritate pentru AC Milan
Conform Tuttosport AC Milan a intrat in cursa pentru a-si asigura semnatura mijlocasului italian de la Brescia Sandro Tonali. Acesta este dorit, de asemenea, de la campionii de la Juventus, dar si de concitadina Inter Milano.
In varsta de de 19 ani, Tonali este unul dintre cele mai căutate tinere talente din Europa. Crescut la juniorii Bresciei, tanarul mijlocas defensiv este evaluat de situl de specialitate Transfermarkt.com la 31.5 milioane de euro. 23 de aparitii a bifat pentru Brescia italianul in acest sezon, pentru care a reusit 1 gol si 5 pase deciseve. Tonali a jucat titular, nefiind schimbat niciodata pe parcursul jocului.

Luis Suarez isi va incheia cariera in Uruguay, la Nacional
Luis Suarez intenționeza ca atunci cand o va parasi pe FC Barcelona sa se intoarca la clubul unde a debutat in fotbalul mare, in tara sa natala, la Nacional, in calitate de jucator si, ulterior, chiar de antrenor. Ajuns la 33 de ani, Suarez ramane deocamdata atacantul central de baza a Barcelonei, pentru care a marcat de 14 ori in cele 23 de meciuri in care a evoluat pentru campioana Spaniei, in toate competitiile. 28 de milioane de euro valoreaza actualmente uruguayanul, potruvit Transfermarkt.
Dries Mertens cu un pas in Premier League
Gazzetta dello Sport ne informeaza ca internationalul belgian Dries Mertens este foarte puțin probabil să-si prelungeasca contractul cu Napoli, intrucat trei mari cluburi din din Premier League sunt interesate de serviciile sale.
Chelsea, Manchester United și Arsenal il doresc pe atacantul belgian, a carui contract exprira la 30 iunie anul acesta. Mertens, ajuns 32 de ani, a venit la Napoli în 2013 de la PSV Eindhoven și a marcat 121 de goluri pentru clubul de pe San Paolo în toate competițiile. Transfermarkt il evalueaza la 20 de milioane de euro. More: bet-ro.com