1xbet pariuri sportive online

1xbet pariuri sportive online

1xbet bonus de bun venit: toate informațiile de care aveți nevoie
1xbet bonus de bun venit
O combinație care permite, de exemplu, efectuarea unei prime depuneri de 10 €, pentru a avea la dispoziție fonduri suplimentare de până la 15 €. Acesta este un bonus de bun venit conceput și pentru începătorii pariurilor sportive și, mai general, pentru cei care preferă să parieze cu sume mari, cel puțin la început. Odată ce primiți bonusul de bun venit, veți avea 7 zile pentru a-l utiliza. După 7 zile din momentul acreditării, pariuri sportive online nu veți mai putea să vă jucați bonusul de bun venit de 1xbet.

Obțineți bonusul
Bonusul de bun venit – Termeni și condiții
Pentru a obține o imagine de ansamblu completă a bonusului de bun venit de 1xbet, trebuie să verificați cu atenție termenii și condițiile. Principalele caracteristici ale ofertei 1xbet sunt:

10 € bonus la prima depunere făcută în termen de 7 zile de la înregistrare.
Prima depunere trebuie să aibă o sumă egală sau mai mare de 10 €.

Bonus de pariere de până la 100 €.
Ambele bonusuri sunt valabile 7 zile de la deschiderea contului.
Suma bonusului de depunere este fixată pentru orice plată de cel puțin 10 € efectuată cu una dintre metodele de plată acceptate de 1xbet, cu excepția Skrill, Paysafecard și Neteller. Acest lucru înseamnă că o primă depunere de 10 € sau o primă depunere de 200 EUR vă va oferi ambele bonusuri de 10 €, care pot fi jucate doar pe pariuri sportive cu o cotă minimă de 2,00. Punctul forte al ofertei de 1xbet constă totuși în bonusul de pariere, care este egal cu 50% din suma pariurilor efectuate în termen de 7 zile de la înregistrare, până la un maxim corespunzător cu valoarea primului depozit și în orice caz care nu depășește 100 €. În practică, o primă depunere de 200 € te-ar conduce să ai până la 110 € din fonduri suplimentare la dispoziția ta, datorită bonusului de 10 € de depunere și bonusului de pariuri de 100 €. Acesta din urmă se calculează pe baza tuturor pariurilor sportive făcute, cu o taxă minimă de 1,50, în primele 7 zile de la momentul înregistrării și va fi disponibil în contul dvs. timp de 7 zile. Sigur, o mică limitare constă în faptul că vor fi luate în considerare doar pariurile realizate cu fonduri din depozite. Cu alte cuvinte, dacă plasați un pariu folosind bonusul de depunere, acesta nu va fi contabilizat în totalul bonusului de pariere.

Cum se obține Bonusul
1xbet bonus de bun venit: toate informațiile de care aveți nevoie
Înregistrați-vă pe 1xbet
Înregistrați un nou cont de 1xbet: accesați site-ul web al casei de pariuri și faceți clic pe butonul „înregistrați” din partea stângă sus a paginii principale.
Introduceți toate datele care vor fi necesare pentru a vă deschide contul 1xbet: vi se va solicita, de asemenea, să încărcați documentul de identitate în format jpg, png, gif sau pdf pentru a vă verifica identitatea.
După ce îți activezi contul 1xbet, fă o primă depunere de cel puțin 10 € pentru a obține bonusul de depunere. Bonusul vă va fi creditat în termen de 24 de ore.
Puneți pariurile calificate pentru a obține bonusul de pariere. Bonusul vă va fi creditat la 7 zile de la înregistrarea contului dvs. 1xbet.

Opinia noastră
Avantaje X Dezavantaje
Bonus de depunere și bonus de pariere Bonus de pariere disponibil doar pentru 7 zile
Depunere minimă de numai 10 € Bonus pentru depozit fix
Cote minime de 1,50