Elvețienii și danezii vor juca și Euro. Cehii se îndreaptă către al treilea coș în timpul extragerii

Elvețienii și danezii vor juca și Euro. Cehii se îndreaptă către al treilea coș în timpul extragerii

Vor participa 24 de echipe la campionat, care va avea loc pentru prima dată în 12 țări. Republica Cehă, Anglia, Belgia, Finlanda, Franța, Croația, Italia, Germania, Olanda, Polonia, Portugalia, Austria, Rusia, Spania, Suedia, Turcia și Ucraina au avansat deja.

Echipa cehă înainte de marți în ultima zi de calificare a sesiunii de calificare, el va fi în cea de-a treia dintre cele patru coșuri de performanță la tragerea la Euro la 30 noiembrie la București.

Antrenorii Jaroslav Šilhavý au fost asistați de la distanță de greci, care după tură au învins Finlanda 2: 1.Nordicii vor termina în tabelul celor de-a doua echipe din spatele echipei cehe și vor intra în coșul al patrulea.

Echipa națională își va menține poziția în al treilea coș, cu excepția cazului în care Ungaria câștigă senzațional trei sau mai multe goluri în Țara Galilor și, în același timp, să înscrie cel puțin cinci goluri.

dar secțiile lui Vladimir Petkovice din Gibraltar nu au lăsat nimic la voia întâmplării. Cedric Itten a fost primul care a lovit al zecelea minut, iar Ruben Vargas și Christian Fassnacht au adăugat la scurt timp după schimbarea părților.

În minutul 74, Reece Styche a dramatizat ușor meciul, dar Loris Benito a întors conducerea cu trei goluri la scurt timp după aceea.Apoi a fost cel de-al doilea gol al lui Itten, iar căpitanul elvețian Granit Xhaka a închis scorul la final.Danezii au pierdut doi jucători răniți, Thomas Delaney și Andreas Cornelius, la Dublin în prima repriză. Irlandezii erau mai activi, dar nu au dezvoltat o mare oportunitate de mult timp. Dimpotrivă, oaspeții și-au schimbat prima șansă în 73 de minute datorită lui Martin Braithwaite. Cu cinci minute înainte de final, Matt Doherty a egalat, dar golul dorit al insulei nu mai era suficient. Echipa gazdă a marcat patru goluri în Palermo în repriza de deschidere.Două dintre ele au fost îngrijite de Ciro Immobile, iar Nicoló Zaniolo și Nicoló Barella au marcat și Zpolo a marcat chiar și după schimbarea părților, cu alte goluri italiene adăugate de Alessio Romagnoli, Riccardo Orsolini și Federico Chiesa. Succesul onorabil al invitaților a fost înregistrat de Edgar Babajan. Armenii au suferit cea mai grea înfrângere din istorie, depășind debacleul din 1997: 0: 7. “Azzurri” aproape a numit un triumf istoric de 9: 0 asupra SUA din 1948.

Spania declară România la Madrid 5: 0 și a dominat grupa F fără înfrângere. În prima repriză, Gerard Moreno a marcat de două ori, Fabián Ruiz a marcat o dată, iar Adrian Rus a trecut în propriul său gol. Dezbracare invitată pentru care mijlocașul slav Nicolae Stanciu a jucat întregul meci, în cadrul alternativului perfect al lui Mikel Oyarzabal.